Helgens deltagere fra Norge er:

  • Siri Sættem
  • Magne Løvø
  • Espen Enevold
  • Finn Paulsen
  • Stein Tengs Arnestad
  • Kristoffer Sætrenes

''Måten jeg klarer å snu den dårlige starten på runde to med å ligge +4 og 8 sparke bak Alexander etter fem hull er eg veldig fornøyd og stolt over. Ender til slutt et spark bak etter 18 hull og det gjør at jeg tar med deg en veldig godt følelse inn i siste runden. En bra helg for min del'', sa Kristoffer etter at seieren var i boks. 

Gjengen leverte fra første runde og i herreklassen har vi fire blant de fem beste og Siri i delt ledelse. Stein leder med -10 foran Espen og Kristoffer på -8 og Magne på -7. På runde to utgjør Stein, Espen, Kristoffer og svenske Alexander Alenbring leder flighten.

Alex går ut i et forrykkende tempo og leder med -4 etter de første fem hullene. De norske starter grusomt med Espen +1, Stein +2 og Kristoffer på grusomme +4 etter fem hull, men våre gutter gir ser heldigvis ikke uten kamp og det snur virkelig etterhvert. Når vi er ferdige med 18 hull så leder Alex fortsatt med -7 (-16), men guttene våknet og Kristoffer ligger sparket bak med -7 (-15), Espen -5 (-13) og Stein -4 (-14). Magne går nok en sterk runde på -7 og -14 totalt som gjør at han tar den siste plassen i finale flighten på søndag.

Siri +2 (+4) går nok en sterk runde, men dessverre går svenske Sofie +1 (+3) litt bedre og leder med et spark før den avgjørende runden på søndag.

Etter en bedre frokost og utvask av hytten så er gjengen veldig klare til å reise fra Kvicksund med edelt metall.

Etter å starter med +4 på runde to så starter Kristoffer strålende og ligger -4 etter fire hull på siste runden, men Alex og Stein er også på jobb og det er veldig jevnt helt inn til slutten.

Sætrenes går turneringens beste runde med -11 og tar seieren et spark foran Alexander. Espen går et spark bedre enn Stein som går at de kommer likt og som gjør at de må ut i omspill. Selv om Stein knuser Espen på utspillet så tar Espen seieren i omspillet og 3.plassen.

Siri leverer også meget sterkt og går -1 og vinner med to spark totalt. En fantastisk prestasjon av Siri som vi gleder oss veldig til å følge gjennom sesongen og spesielt i VM.

‘’Eg syns det var kjekt at ein følte seg så velkommen! Bana var kul. For min del, prima "utenlands erfaring" før Orlando’’, sier Siri etter at seieren er i boks.

Magne var strålende fornøyd med helgen

Gjengen var meget fornøgde med helgen og vi tok oss en liten prat med både Magne og Finn etter runden.

Magne sier at, ‘’en herlig turnering i Kvicksund er over. Flott bane, fantastisk vær, og knallgode prestasjoner. Hva mer kan en drømme om? Og for en fing gjeng som var sammen.

Egne prestasjoner; Det var kjempekjekt å yppe seg med de «store» i alle fall på lørdag. I sum ble dette trerningkast 6’’.

Finn legger til at, ‘’Fantastisk helg, nydelige forhold for footgolf og heilt perfekt reisefølge. Spillet blir bedre, sparkene tryggere så nå er det kun å sette sammen hele footgolfrunder for å nå de riktig gode resultatene når vi kommer til VM.

Resultatene til de norske:
1. Siri +3

1. Kristoffer -26
3. Espen -21
4. Stein -21
6. Magne -15
10. Finn -13

opentour.se/tournament/division/3579959712000606133/

Vi vil takke FootGolf Sweden for en godt gjennomført turnering.

Neste som skjer nå er VM og vi kan nesten ikke vente.